Caviar cu vinete

5/5 1 vot
Descriere

Ciudatenie ajunsa la putere intre cele doua razboaie mondiale, recomandata si de Pastorel si de Casa Capsa - pe vremea cand in Europa, ca si azi, „Caviar d’aubergine“ insemna doar salata de vinete si nimic mai mult.

Mod preparare
  • Se alege o vanata mica, bine coapta, se pune pe plita
  • Odata patrunsa, se curata de pielita si de seminte - trebuie sa ramana 4-5 linguri de substanta alba care se toaca marunt
  • Se amesteca cu icrele, se toarna uleiul, putin cate putin, si zeama de lamaie
  • Se da la rece
  • Se ofera cu paine prajita de secara si cu un paharel de afinata tare, facuta acum un an, din afine de munte, rom alb si 300 ml miere la 1 litru alcool
Propune o reteta
5/5 1 vot
Comentarii Facebook
Comentarii site
Carti recomandate