Orsava

0/5 0 voturi
Descriere

Fructe uscate, zarzavaturi, carne de vitel ? E orsava, bunii mei ortaci (c-asa se alinta pe ici pe colo carasenii).

Cand si cand, bucatele ne arunca in alta lume, necunoscuta, e ca o calatorie in imaginatie si fantasme, provocata de un drog. Un blid de orsava fierbinte, o cana de Steinschiller de la Tomnatic (nu-i veti uita luminile stranii, galben-rosiatice, nici gustul zemos de mar si strugure), si gata, ai disparut, esti departe, zeificat de frigul ultimei Thule sau balmajind in poala unei bacante o poema licentioasa.

Mod preparare
  • Se pun carnea si zarzavatul la fiert
  • Dupa ce s-au muiat si una si alta, se pun fructele, se potriveste ciorba de sare si boia, se presara si ceva piper si se lasa sa fiarba inca un sfert de ora
  • Se da la masa cu smantana si paine calda.
Propune o reteta
0/5 0 voturi
Comentarii Facebook
Comentarii site
Carti recomandate