Jumari moldovenesti (Scrob)

0/5 0 voturi
Descriere

Moldovenesti nu sunt, deci nici romanesti, dar hai sa-nchidem ochii adevarului stiintific si sa lasam slabiciunile sentimentale sa prajeasca provincialist aceste oua arhieuropene, punct.

Cand bagi oua in spuza, sa se coaca, sa nu vorbesti, caci de vei vorbi, vor plesni. (Gorovei)

in loc de ceai, omeniti-va cu o ulcica de Babeasca Neagra de la Dealu Bujorului: e micuta, vesela, rosie in obraji si fara astampar.

Va va inviora dimineata!

Mod preparare
  • Se sparg ouale, se amesteca cu laptele si sarea nu prea mult, pana se omogenizeaza cat de cat
  • Se incinge untul intr-o tigaita
  • Se toarna ouale in tigaie si se amesteca pana se-ntaresc
Propune o reteta
0/5 0 voturi
Comentarii Facebook
Comentarii site
Carti recomandate